FAQS

Hvorfor trenger jeg digital flåtestyring?

Folk spør ofte om dette. Å administrere flåten din med Excel-regneark og papir kan være tungt arbeid, og med mange manuelle prosesser blir det tidkrevende og åpent for feil. Å automatisere manuelle prosesser som oppgavestyring og tildeling, samt kategorisering, gir deg mer tid til de viktige tingene i livet. Det å ha alle dataene dine digitalisert og alltid tilgjengelig på ett sted, gir deg muligheten til å analysere alle kostnader og gjøremål i flåten din. På denne måten reduserer du kostnadene og får mest mulig ut av hver krone du bruker.

Innstallerer jeg Fleet360 på datamaskinen eller er det skybasert?

Fleet360 er en skybasert løsning for flåtestyring, med sertifiserte og sikrede servere i Europa. Dine data er trygge hos oss. Du trenger ikke bekymre deg for programvareoppdateringer, ettersom disse skjer automatisk. Ettersom Fleet360 er skybasert, kan du også få tilgang til det hvor og når du vil. Alt du trenger er en enhet med en stabil internettforbindelse.

Hvor mange brukere kan man ha?

Det er ingen grenser for antall brukere i Fleet360. Brukertilganger kan settes opp etter eget ønske. I tillegg kan man legge opp tilganger etter avdelinger, enheter, regioner eller andre foretrukne inndelinger

Hvilke andre tjenester leverer vi? 

Vi leverer tre ulike flåtestyringsløsninger, slik at du kan velge den løsningen som passer deg og din bedrift best. Les mer om disse under Tjenester. 

Hva koster våre tjenester?

Flee360 View gir grunnleggende funksjonaliteter og oversikt. 

Fleet360 Total gir deg ubegrenset tilgang til alle funksjoner. 

Fleet360 Pro gir deg full integrasjon og totalkontroll. 


Våre priser er gjennomsiktige, uten skjulte avgifter eller merkostnader, noe som gjør budsjettering enkel. Finn ut mer om pakkene våre og kostnader per kjøretøy per måned ved å gå til Tjenester